76 Kralja Petra I,Mladenovac,Srbija
prodaja@wobyhouse.com
0118236260/+381658236260

Način isporuke

Podrazumeva porudžbine za celu Srbiju. Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa firmama Desxpres ili AKS Express. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća. 

Iznos dostave zavisi od težine naručene robe I njene vrednosti, a cenovnik možete videti na web adresama navedenih firmi:


Ukoliko želite isporuku preko Post express-a robu možete naručiti svakim radnim danom od 09:00h – 17:00h i ista ce vam biti isporučena vec sledećeg dana na kucnu adresu. 
Ukoliko želite isporuku preko AKS Express-a robu možete naručiti svakim radnim danom od 09:00h – 13:00h. Ukoliko je narudžbina primljena u okviru naznačenog vremena, roba ce biti isporučena već sledećeg dana. Narudžbine primljene posle naznačenog vremena će po vašoj želji biti prebacivane ili na post express kurira ili na sledeći dan. Ukoliko zbog pogrešno unetih ličnih podataka roba ne bude isporučena u gore vanedenom roku Prodavnica alata i AKS Express će pokušati kontaktirati kupca na osnovu ostalih podataka koje je naveo i pokušati ponovnu isporuku. U slučaju da se ni tada ne isporuči pošiljka, kupac se teretiti za iznos od 800,00 dinara na ime troškova pokušane isporuke. 

Kontakt telefon koji ostavljate prilikom on-line naručivanja će biti korisćen za proveru tačnosti zahteva i legitimnosti osobe. Na isti telefon će Vas kontakirati i kurirska služba.

Isporuke se ne vrše nedeljom!

Način plaćanja
Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja robe na adresi primaoca. Plaćanje se vrši u dinarima.  Uz svu kupljenu robu sa našeg sajta na ovaj način dobijate i račun.