76 Kralja Petra I,Mladenovac,Srbija
prodaja@wobyhouse.com
0118236260/+381658236260

Uslovi kupovine

Ovim opštim uslovima kupovine (u daljem tekstu: (Opšti uslovi) utvrđuju se uslovi pod kojima se ostvaruje pravo na kupovinu i plaćanje proizvoda i usluga iz ponude Woby House Plus i (u daljem tekstu: Prodavnice alata) putem Web shop-a.

Web shop www.wobyhouse.com omogućava on-line kupovinu svim punoletnim fizičkim licima i pravnim licima (u daljem tekstu: Korisnici) izbor, online kupovinu.


1. REGISTRACIJA KORISNIKA

Korisnik se registracijom i kreiranjem naloga, između ostalog, prijavljuje za korišćenje sajta  www.wobyhouse.com  i ostvaruje pravo da putem Web shop-a Prodavnice alata vrši online kupovinu Proizvoda /Usluga.

Korisnik je u postupku kreiranja naloga i prilikom svakog kasnijeg unošenja podataka u obavezi da unese tačne i potpune lične podatke, a u vezi sa tim podacima daje, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, izričitu saglasnost Prodavnice alata da iste obrađuje i čuva za potrebe izvršenja njegovih obaveza u vezi sa Proizvodima/Uslugama naručenim putem Web shop-a ili njegovih na zakonu zasnovanih obaveza, naplate potraživanja, razvoja njegovih usluga i sprečavanja potencijalnih zloupotreba.

Prodavnica alata će, u skladu sa važećim propisima, preduzeti sve raspoložive mere u cilju zaštite podataka o Korisniku, kao i o podacima o izvršenoj kupovini. Navedeni podaci će se smatrati poslovnom tajnom.

Podaci o Korisniku koje Korisnik dostavi Prodavnici alata neće biti korišćeni u cilju dostave reklamnih obaveštenja, osim ukoliko Korisnik za to prethodno ne da izričitu saglasnost.

2. CENE

Cene na sajtu  www.wobyhouse.com Proizvoda/Usluga su izražene u dinarima i iskazane su u bruto iznosu (sa svim pripadajućim porezima). Cene Proizvoda/Usluga podložne su promeni do momenta potvrde kupovine putem Web shop-a tj. realizovanog plaćanja.

Dostava Proizvoda/Usluga kupljenih putem Web shop-a, Prodavnice alata  a u iznosu preko 10.000,00 dinara na adresu Korisnika vrši se o trošku Prodavnice alata. 

3. NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje Proizvoda/Usluga preko sajta www.prodavnicaalata.rs može se izvršiti pouzećem ili uplatom na račun (pravna lica) Prodavnice alata, s tim sto u slucaju plaćanja pouzećem korisnik plaća naznačenu sumu kurirskoj službi prilikom preuzimanja paketa.


4. DOSTAVA

Dostava naručenih Proizvoda/Usluga putem Web shop-a vrši se na adresu Korisnika koju je Korisnik naveo prilikom prijavljivanja. Dostava je moguća isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Po evidentiranju naručenih Proizvoda/Usluga, vrši se provera podataka za koje Prodavnica alata smatra da su potrebni, poštujući pozitivnopravne propise, i to putem provere kroz bazu podataka ovlašćenih službi Prodavnice alata ili pozivanjem Korisnika, a sve u cilju provere ispunjenosti uslova za izvršenje kupovine. Po izvršenoj proveri podataka i evidentiranju porudžbine, Prodavnica alata dostavlja Korisniku potvrdu o mogućnosti kupovine Proizvoda/Usluga, nakon čega se naručeni Proizvod/Usluga isporučuje Korisniku u roku od dva radna dana.

Prodavnica alata će kontaktirati Korisnika na dostavljeni kontakt broj i/ili e-mail adresu, proveriti tačnost adrese na koju je pokušana isporuka i ponoviti postupak isporuke.

5. OPŠTE ODREDBE

Prodavnica alata zadržava pravo da u skladu sa svojom poslovnom politikom ili izmenama pozitivnopravnih propisa vrši izmene ovih Opštih uslova, o čemu na uobičajen način obaveštava Korisnike, kao i pravo da menja ponudu Proizvoda /Usluga dostupnih preko Web shop-a.

Na kupovinu putem Web shop-a primenjivaće se odredbe važećeg Zakona o elektronskoj trgovini, Zakona o zaštiti potrošača i ostalih zakona koji regulišu materiju koja je predmet ovih Opštih uslova.

Ovi Opšti uslovi stupaju na snagu danom objavljivanja na Internet strani Prodavnice alata. Danom stupanja na snagu ovih Opštih uslova, prestaju da važe Opšti uslovi korišćenja usluge „Web shop-a“.

Ako niste zadovoljni proizvodom kupljenim na sajtu www prodavnicaalata.rs iz bilo kog razloga, u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod.Proizvod koji se vraća mora biti u istom stanju kao i kada je nabavljen i mora sadržati svu tehničku dokumentaciju (uputstvo,izjavu o saobraznosti, garanciju ukoliko podleže garanciji, pakovanje itd). Proizvod mora biti bez bilo kakvih fizičkih oštećenja i tragova korišćenja.Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe.Kupac pismeno ili elektronski obaveštava prodavca u roku od 14 dana da vraća proizvod, pomoću Obrasca za odustanak koji se nalazi na poledjini računa. Troškove transporta pri vraćanju robe snosi kupac.Posle 14 dana od dana prijema PRODAVNICA ALATA doo nije obaveznada vrati novac ili zameni robu.

Uz svaki kupljen artikal Prodavnica alata doo šalje i obrazac za odustajanje od kupovine.